Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 10

afleveringen

Soraya staat er weer klaar voor. Deze week blikt ze vooruit op Watch Dogs, gaat ze op een nieuw puzzelavontuur met Om Nom in Cut the Rope 2 en probeert ze te overleven in Don’t Starve voor de PlayStation 4

In deze aflevering:

Watch Dogs Don't Starve Cut the Rope 2

Freshly Juiced Aflevering 10

In de tiende aflevering van Freshly Juiced blikt Soraya vooruit op de open-wereld game Watch Dogs. Dit spel zou eind vorig jaar verschijnen maar werd op het laatste moment uitgesteld. Een releasedatum is nog niet bekend, maar wat kunnen we eigenlijk van deze titel verwachten?

Uiteraard is er ook tijd voor een nieuwe mobile game. Deze week wordt Cut the Rope 2 besproken. In dit puzzelavontuur moet je Om Nom wederom helpen aan snoepgoed.

Tot slot staat Soraya stil bij de PlayStation 4 versie van Don’t Starve. In dit spel is het de bedoeling om zo lang mogelijk te overleven. Maar het eindresultaat is altijd hetzelfde. De game is al bijna een jaar verkrijgbaar voor de PC, maar verscheen onlangs op de PlayStation 4. In de maand januari is het spel zelfs gratis te downloaden voor PlayStation Plus leden.

Veel kijkplezier!