Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 13

afleveringen

Soraya staat voor een dilemma. Gaat ze goed of slecht zijn in Fable Anniversary? Naast dit avontuur kruipt ze achter de knuppels van een tank in Battle Supremacy en bespreekt ze Lightning Returns: Final Fantasy XIII.

In deze aflevering:

Fable Anniversary Battle Supremacy Lightning Returns: Final Fantasy XIII

Freshly Juiced Aflevering 13

Tien jaar na de release verschijnt nu een opgepoetste HD versie van Fable. In Fable Anniversary herbeleef je het originele avontuur en sta je als speler wederom voor de keuze of je het goede of slechte pad bewandeld. Wat de keuze ook gaat zijn, Soraya is in haar nopjes van deze release.

In de mobile game van de week betreden we het slagveld van de Tweede Wereldoorlog. In Battle Supremacy voor iOS kruip je achter de knuppels van een tank. Al rijdend en schietend vecht je aan de Franse, Russische linies en bezoek je eveneens The Pacific.

Tot slot de hekkensluiter van deze aflevering. En deze game is letterlijk een hekkensluiter. Met Lightning Returns: FInal Fantasy XIII komt er een einde aan de “Final Fantasy XIII”-trilogie. En dit is alles behalve een goed einde. Want de wereld is hoe dan ook gedoemd om te vergaan.