Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 16

afleveringen

Berg je waardevolle spullen maar snel op! Soraya is namelijk op het dievenpad in Thief. Verder onderneemt ze een poging om een toren te bouwen in 99 Bricks: Wizard Academy en gaat ze op een vrolijk avontuur met onze favoriete gorilla; Donkey Kong.

In deze aflevering:

Thief 99 bricks: Wizard Academy Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Freshly Juiced Aflevering 16

We hebben er 10 jaar op moeten wachten. Maar het vierde deel van Thief is nu dan eindelijk verschenen. In het spel ga jij sluipend te werk en probeer je zoveel mogelijk te stelen van alle rijke. Het is een spel waar je veel geduld voor moet hebben. Thief is verkrijgbaar voor de PlayStation 3 en 4, Xbox360, Xbox One en de PC.

De mobile game van deze week komt van Nederlandse bodem. In 99 Bricks: Wizard Academy moet jij een toren proberen te bouwen met Tetris blokken. En dit lijkt eenvoudiger dan het lijkt. Een zuchtje wind of jaloerse tovenaars zijn nog maar een begin van je problemen. Het spel is verkrijgbaar op de iPhone, iPod Touch en iPad.

Tot slot is er weer een vrolijke avonturengame verschenen. In Donkey Kong Country Tropical Freeze trek jij er alleen, of gezamenlijk met een vriend(in), er op uit om het eiland te bevrijden van Nomads. De game is exclusief verkrijgbaar op de Wii U.