Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 17

afleveringen

Soraya gaat aan de slag met South Park: The Stick of Truth, vliegt er op los in Rocket Robo voor op je mobiele telefoon en keert met de DLC Left Behind terug naar haar beste game van 2013: The Last of Us.

In deze aflevering:

South Park: The Stick of Truth Rocket Robo The Last of Us: Left Behind

Freshly Juiced Aflevering 17

Na lang wachten is de game er dan eindelijk! South Park: The Stick of Truth. Soraya is in het avontuur gedoken met Kenny, Cartman, Butters en de rest. Wat is haar oordeel van deze Role-playing-game? Games gebaseerd op films of televisieseries zijn tenslotte niet de beste.

Verder is uiteraard weer tijd voor een nieuwe mobile game. In Rocket Robo vlieg jij rond met een robot om zo de finishlijn te halen. Onderweg moet je echter sterren verzamelen. Om dit te realiseren dien je puzzels op te lossen en de nodige gevaren te vermijden.

Tot slot gaat Soraya terug naar haar beste game van 2013, namelijk The Last of Us voor de PlayStation 3. Voor dit spel verscheen onlangs een uitbreiding getiteld Left Behind, welke verkrijgbaar is via de PlayStation Store. De DLC (downloadable content) dient als proloog voor het hoofdverhaal en verteld het verhaal tussen Ellie en Riley, twee hartsvriendinnen die gezamenlijk de verlaten stad in trekken.