Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 19

afleveringen

Soraya bespreekt in deze aflevering Plants versus Zombies: Garden Warfare, de mobile game Devious Dungeon en kruipt achter haar kaartendeck in HearthStone: Heroes of Warcraft.

In deze aflevering:

HearthStone: Heroes of Warcraft Devious Dungeon Plants versus Zombies: Garden Warfare

Freshly Juiced Aflevering 19

Er is een nieuw deel verschenen van het razend populaire Plants versus Zombies. Maar in tegenstelling tot de vorige delen verschijnt Garden Warfare, zoals de game heet, enkel op de Xbox360, Xbox One en binnenkort ook op de PC. Maar dat is nog niet alles. In Garden Warfare gooit de ontwikkelaar het over een totaal andere boeg. De game is namelijk een kleurrijke 3D shooter voor zowel jong als oud. En het word allemaal nog opmerkelijk als je er achter komt dat het op de Battlefield techniek draait.

Als mobile game bespreekt Soraya vandaag Devious Dungeon. In deze recht toe, recht aan hack-n-slash moet jij als naamloze held meer dan 60 kerkers ontdoen van monsterlijk gespuis. Dit doe je om te beginnen half bloot met een zwaard, om vervolgens genoeg goudstukken en XP te verdienen om zowel nieuwe wapens als armor te kopen.

De derde en laatste game is HearthStone: Heroes of Warcraft. Dit spel heeft veel weg van het immense populaire Magic The Gathering. Het grote verschil? Dit spel is digitaal, speelt zich af in de wereld van Warcraft, ziet er prachtig uit en is bovenal erg toegankelijk. De computer neemt tenslotte het meeste werk van je over. Het spel is gratis te spelen op de PC en MAC, en verschijnt later dit jaar ook als iOS app.