Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 20

afleveringen

Soraya slaat de boel kort en klein in inFamous Second Son voor de PS4, sneakt rond in Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, en probeert 100 monsters te vangen in de Pokemon-kloon Monster Legacy voor iOS.

In deze aflevering:

inFamous Second Son Monster Legacy Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Freshly Juiced Aflevering 20

In de 20e aflevering van Freshly Juiced bespreekt Soraya twee games die alles uit de nieuwe spelcomputer(s) halen. In de PS4 exclusive inFamous: Second Son kruip jij als speler in de huid van Delsin Rowe. Deze – op het eerste gezicht – normale jongen ontdekt dat hij superkrachten kan overnemen. Dit maakt hem zowel een vijand van de staat, als potentiele redder van de dag voor zijn stam. Aan jou om te kiezen of je het goede of slechte pad bewandeld.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes is vanwege zijn lengte (het spel is in 77 minuten te voltooien) letterlijk een opwarmetje voor Metal Gear Solid V: The Peace Walker, de grote game die later verschijnt. Maar is deze game dan nog wel de moeite waard? Soraya gaat op onderzoek uit. Ondanks dat het spel ook op de Xbox360 en PlayStation 3 verkrijgbaar is, komt het spel pas grafisch tot zijn recht op de PlayStation 4 en Xbox One.

Tot slot uiteraard weer een nieuwe mobile game. In de Pokemon-kloon Monster Legacy voor iOS-apparaten trek jij de weide wereld in van 20 levels om 100 monsters te vinden, te verslaan en te verzamelen. Dit doe je door gevechten aan te gaan met monsters die jij gekocht of alreeds getraind hebt. Deze gevechten vinden turn-based plaats. Dus omstebeurt.