Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 21

afleveringen

Soraya is terug in een spiksplinternieuwe aflevering. Met ditmaal: Goat Simulator, Captain America: The Winter Soldier en het puzzelavontuur FEZ.

In deze aflevering:

Goat Simulator Captain America: The Winter Soldier Fez

Freshly Juiced Aflevering 21

Soraya is terug in een spiksplinternieuwe aflevering. Na twintig (!) afleveringen is de opzet van de uitzending iets aangepast. Benieuwd wat er veranderd is? Kijk dan snel en laat zeker van je horen.

In deze aflevering blaat Soraya er op los in Goat Simulator. Deze uit de hand gelopen grap is uiteindelijk een "volwaardige" game geworden die nu verkrijgbaar is via STEAM op je PC. Een MAC versie en de mogelijkheid om splitscreen met meer spelers te spelen volgt snel. Vergeet geen korrel zout te nemen. De game is namelijk alles behalve een serieus simulatiespel.

Voor de mobile game staat Freshly Juiced dit keer stil bij Captain America: The Winter Soldier voor Android en iOS. Deze game is gebaseerd op de gelijknamige bioscoopfilm. Maar is het spel de moeite waard? Alleen slaan en schoppen gaat tenslotte ook eens vervelen.

Tot slot bespreekt Soraya FEZ. Deze game is al twee jaar oud, maar verscheen onlangs dan (eindelijk) ook voor de PlayStation 3, 4 en Vita. En dat is genoeg reden om deze puzzelklassieker weer eens op te pakken.

Veel kijkplezier!