Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 22

afleveringen

Soraya stapt de wondere wereld binnen van Tamriel, gaat puzzelen in Monument Valley en probeert met het nodige zwaaiwerk als eerste te eindigen in Kinect Sports Rivals.

In deze aflevering:

The Elder Scrolls Online Monument Valley Kinect Sports Rivals

Freshly Juiced Aflevering 22

Soraya stapt met The Elder Scrolls Online de wondere wereld binnen van Tamriel. In tegenstelling tot Oblivion en Skyrim gebeurd dat dit keer online met duizenden spelers tegelijkertijd. The Elder Scrolls Online is namelijk een MMORPG waarvoor je maandelijks een bijdrage speelt om het spel te spelen.

Maar dat is niet alles. Uiteraard gaat ze ook aan de slag met een mobile game. Deze week is dat het puzzelavontuur Monument Valley. Bereid je voor op het nodige denkwerk. Puzzels kunnen namelijk alleen opgelost worden met een beetje creativiteit en ruimtelijk inzicht.

Tot slot springt en zwaait Soraya er op los in Kinect Sports Rivals. Deze verzamelgame van zes sporten is de eerste Kinect Sports game voor de Xbox One spelcomputer. Naast tennis, bowlen en voetbal, kan je nu ook aan de slag om jetski's, aan een klimwand en op de schietbaan.