Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 25

afleveringen

Soraya griezelt er deze week op los in Daylight, gaat op een ouderwets avontuur met The Perils of Man en speelt samen met een Unicorn een balspelletje in Peggle 2.

In deze aflevering:

Daylight Perils of Man Peggle 2

Freshly Juiced Aflevering 25

Soraya griezelt er op los in de horror-survival game Daylight. Zal deze game het spel Outlast van de troon verstoten? Soraya kan namelijk geen genoeg krijgen van Outlast en streamt graag deze gilsessies via Twitch. Maar misschien kan ze nu overstappen richting Daylight?

Point-and-click-adventures zijn van vroeger. Maar met de komst van tablets en mobiele telefoons met touch zijn deze games weer helemaal terug. The Perils of Man is zo'n adventure. Al klikkend verplaats jij je door ruimtes om puzzels op te lossen en met mensen te praten. Kom jij achter de waarheid van de verdwijning van je vader? Wie weet.

Tot slot is er ook tijd voor een ouderwets simpel puzzelavontuur. In Peggle 2 heb je een speelveld met gekleurde 'pegs' en deze moet jij met 10 ballen proberen vrij te spelen. De game is nu naast de Xbox One ook verkrijgbaar op de Xbox360. Maar is dit een goede ontwikkeling?