Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 26

afleveringen

In deze aflevering van Freshly Juiced verkleed Soraya zich als Spider-Man, slaat ze er ouderwets op los in de mobile game Punch Quest en gaat ze nog verder terug de tijd in met NES Remix 2 voor de Wii U.

In deze aflevering:

The Amazing Spider-Man 2 Punch Quest NES Remix 2

Freshly Juiced Aflevering 26

Deze week staat Soraya stil bij de release van The Amazing Spider-Man 2 voor zo'n beetje elk platform. In deze 35e Spider-Man game neem jij als speler wederom de controle over deze populaire comicheld. De game mag misschien dezelfde naam dragen als de nieuwste bioscoopfilm, maar het spel staat hier volledig los van. Desondanks zie je enkele bekende figuren langskomen.

In de mobile game van deze week staat Soraya stil bij Punch Quest. Dit spel is alles behalve nieuw. Maar wel erg verslavend. Al slaand en schoppend moet jij proberen zover mogelijk in het spel te komen.

Tot slot is het tijd om nog verder de tijd terug in te duiken met NES Remix 2. Slechts enkele maanden na het verschijnen van het eerste deel is hier het vervolg al. Gelijk met zijn voorganger moet jij een hele reeks uitdagingen proberen te voltooien in oude games uit het tijdperk van de NES, de 8bit spelcomputer van Nintendo. Dit zorgt voor de nodige hersenbrekers, maar ook de nodige nostalgie.