Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 27

afleveringen

In deze aflevering scheurt Soraya er op los in Mario Kart 8, slingert ze rond in Benji Bananas Adventures en schrikt ze zich rot in Outlast: Whistleblower.

In deze aflevering:

Mario Kart 8 Benji Bananas Adventures Outlast: Whistleblower

Freshly Juiced Aflevering 27

In de 27e aflevering van Freshly Juiced staat Soraya stil bij één van de leukste games voor op de Wii U: Mario Kart 8. In deze racegame stap je vanouds in een kart en race je over 32 uiteenlopende circuits met 11 andere tegenstanders. Maar is deze gamefranchise op zijn retour of sterker dan ooit?

In de mobile game slingeren we verder in Benji Bananas Adventures op de iPhone, iPad en iPod. Al slingerend moet jij zo ver mogelijk proberen te komen. Afstand en het aantal bananen dat je onderweg verzamelt tellen allemaal mee in de eindscore. Het spel telt meer dan 100 levels.

In de derde en laatste game keert Soraya terug naar de horror-survival game Outlast. In de uitbreiding Whistleblower gaan we terug in de tijd om te achterhalen wat er fout is gegaan in het gekkenhuis. De DLC functioneert dus als een proloog. Maar is deze uitbreiding net zo eng als het spel zelf?