Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 28

afleveringen

Na lang wachten is het dan eindelijk zover, Watch_Dogs is uit. Soraya hackt er op los en komt met een oordeel. Verder danst ze rond met de mobile game Bounden en probeert ze tijd te reizen in Super Time Force

In deze aflevering:

Watch Dogs Bounden Super Time Force

Freshly Juiced Aflevering 28

Na een paar maanden uitstel is het deze week dan eindelijk zover. De videogame Watch_Dogs ligt dan eindelijk in de winkel. Kruip in de huid van hacker Aiden Pearce en hack er naar eigen oordeel op los in een alternatief Chicago. Help mensen op straat, of neem het op tegen het misdaadsyndicaat verantwoordelijk op een moord op een familielid. Soraya ging er alvast mee aan de slag en komt met een oordeel.

Dankzij de gyroscoop in je mobiele telefoon weet het toestel of deze gekanteld is of niet. Sommige games maken hier dan ook gretig gebruik van, maar vaak zonder succes. De coöperatieve dansgame Bounden is hier een uitzondering op. De game laat je gezamenlijk met iemand anders op een unieke en innovatieve wijze een dansroutine uitvoeren. Dit gebeurd door bollen te verzamelen in een 3D wereld door gezamenlijk de mobiele telefoon vast te hadden. Het resultaat is een opmerkelijk schouwspel.

Tot slot bespreekt Soraya Super Time Force. Een team moet door de tijd reizen om zowel in het verleden als de toekomst te voorkomen dat uiteenlopende gebeurtenissen plaatsvinden. Maar het team is niet sterk genoeg. Door de tijd te reizen ontstaan er duplicaten van jezelf om alsnog je missies te kunnen voltooien.