Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 29

afleveringen

Soraya probeert een moord te ontrafelen in Murdered: Soul Suspect en gaat op jacht op Nazi's in Wolfenstein: The New Order.

In deze aflevering:

Murdered: Soul Suspect Leo's Fortune Wolfenstein: The New Order

Freshly Juiced Aflevering 29

In de 29e aflevering van Freshly Juiced staat Soraya stil bij de release van Murdered: Soul Suspect. In dit spel speel je een detective die vermoord word. Als geest ga jij op onderzoek uit om je eigen moordenaar te vinden.

In de mobile game van deze week (Leo's Fortune) kruipen we in een soort Wuppie genaamd Leo. Als er op een dag blijkt dat zijn rijkdom gestolen is hij vast beraden om deze terug te vinden. Al schuifelend verplaatst jij je springend en zwevend door de levels om zo goudstukken te vinden en puzzels op te lossen.

Als afsluiter bespreekt Soraya de nieuwe Wolfenstein. In The New Order onze actieheld BJ Blazkowicz terug op het slagveld. De Nazi's winnen zo'n beetje de Tweede Wereldoorlog en het is aan jou om hier nog een soort van een stokje voor te steken. De tijd heeft ook niet stil gestaan. Dus kijk niet vreemd op wanneer robots voor je ogen verschijnen en/of je een wandeling moet maken over de Maan. Maar dat maakt het niet minder leuk.