Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 32

afleveringen

Soraya blikt wederom vooruit op alles wat komen gaat. Deze week staat ze o.a. stil bij Sunset Overdrive, Far Cry 4 en de aankondiging van Rise of the Tomb Raider.

In deze aflevering:

Far Cry 4 Little Big Planet 3 Sunset Overdrive Fru Rise of the Tomb Raider

Freshly Juiced Aflevering 32

In deze tweede E3 aflevering staat Soraya wederom stil bij alles wat komen gaat. Ze blikt vooruit op de games die later dit jaar of begin volgend jaar verschijnen. In deze aflevering steekt ze van wal met de nieuwe Far Cry. Dit vierde deel ruilt het tropische eiland in voor de Himalaya's. Vanzelfsprekend breekt al snel alle chaos uit en is het aan jou om hier schietend een einde aan te maken.

Ook terug van weggeweest is Little Big Planet 3. Deze spelserie verschijnt voor het eerst op de PlayStation 4 en borduurt verder op alle ingrediƫnten dat de eerste twee games zo goed maakte. Maar uiteraard is er ook ruimte voor vernieuwing. Denk hier aan nieuwe speelbare personages met eigen vaardigheden. Sackboy staat er niet langer meer alleen voor.

De Xbox One verschijnt in september in Nederland en hier zullen de nodige gamereleases mee samenvallen. Sunset Overdrive en FRU zijn hier twee voorbeelden van. In Sunset Overdrive ren en spring je door een stad in een over-the-top actiespektakel. Ondertussen vergt FRU het nodige denkwerk van je. Jij moet namelijk met je lichaam letterlijk de speelwereld compleet maken.

Soraya sluit af met haar girlcrush; Lara Croft. Na het succes van de nieuwe Tomb Raider (2013), kunnen we niet alvast warm gaan lopen op het vervolg, Rise of the Tomb Raider. Deze game verschijnt naar alle verwachting volgend jaar op de PC, Xbox One en PlayStation 4.