Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 33

afleveringen

In deze derde aflevering rondom de E3 staat Soraya stil bij Destiny, The Witcher 3, Entwined, The Order: 1886 en The Division.

In deze aflevering:

The Witcher 3 The Order 1886 Entwined Destiny The Division

Freshly Juiced Aflevering 33

Soraya blijft nog even stil staan bij alles wat komen gaat. In deze derde aflevering waarin alles wat nog komen gaat centraal staat, staat ze stil bij de release van de RPG The Witcher 3. Deze game doet de nodige harten van doorgewinterde RPG gamers harder kloppen. Helaas verschijnt het spel pas begin 2015.

Hetzelfde gaat op voor de release van The Order: 1886. Deze PlayStation 4 exclusive verschijnt begin volgend jaar en gooit je in de schoenen van een moderne ridder. Nou ja… modern. Eind 19e eeuw.

De derde game is Entwined. Deze game werd niet alleen aangekondigd tijdens de E3 persconferentie, maar was ook direct beschikbaar. En het is een aparte indiegame of het maar even een naampje te geven.

Tot slot verschijnen de overige twee games respectievelijk eind dit jaar en ergens in 2015. Het scifi epos Destiny verschijnt op 9 september voor zowel de Xbox360, Xbox One, PlayStation 3 als PlayStation 4. Op The Division moeten we nog even wachten. Deze spectaculair ogende titel verschijnt "ergens" in de 2015. Een exacte datum is helaas nog niet gegeven.