Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 35

afleveringen

Soraya staat deze week met Valiant Hearts stil bij de eerste Wereldoorlog. Verder blikt ze vooruit op Yoshi's Woolly World en speelt ze onderweg de VITA-editie van Borderlands 2.

In deze aflevering:

Valiant Hearts Yoshi's Woolly World Borderlands 2 Vita

Freshly Juiced Aflevering 35

Na weken van vooruitblikken is het weer eens tijd voor een reguliere aflevering. Soraya trekt in Valiant Hearts: The Great War ten strijde. In deze puzzle-adventure speel je vijf oorlogshelden die elk op een manier achter de Duitse commandant Baron Von Dorf aanzitten. Ze worden in dit avontuur bijgestaan door een hond. Valiant Hearts weet gezamenlijk met een unieke tekenstijl van presentatie de speler volledig mee te slepen in een memorabel avontuur.

Soraya zal Soraya niet zijn als ze niet soms iets vergeet. Zo is ze vorige week in de Nintendo-special vergeten te praten over Yoshi's Woolly World. In deze platformer neem je de controle over ieders favoriete dinosauriƫr: Yoshi. In een wereld van wol, baan jij alleen, of gezamenlijk met een vriend, je een weg naar het einde. Maar Wii U bezitters moeten nog even geduld hebben. Het spel verschijnt volgend jaar (2015) pas op de spelcomputer.

Tot slot had Soraya een excuus om veel te reizen. Het populaire Borderlands 2 is namelijk verschenen op de handheld van Sony: de Playstation Vita. Het spel is nagenoeg identiek aan zijn grote broer, maar schiet hier en daar wel te kort. De draagbare spelcomputer is tenslotte niet zo sterk als zijn grotere broertje.