Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 38

afleveringen

Deze week pakt Soraya haar sombrero voor Guacamelee! Super Turbo Championship Edition, rijdt ze rond in een tank met Blitz en slaat ze op meerdere manieren een balletje in Wii Sports Club.

In deze aflevering:

Guacamelee World of Tanks Blitz Wii Sports Club

Freshly Juiced Aflevering 38

Guacamelee! Is terug. Dankzij Guacamelee! Super Turbo Championship Edition is het spel nu niet alleen speelbaar op alle platformen, maar brengt deze verfrissende actie platformer ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Baan jezelf als een Lucha Libre door hordes aan vijanden om zo de liefde van je leven te bevrijden. Verwacht geen gemakkelijk avontuur. Het spel gooit namelijk een hele rits aan vijanden en puzzels richting je om je heel veel uren bezig te houden.

Met World of Tanks Blitz maakt de populaire tankserie zijn debuut op mobiele platforms. Het concept is onveranderd, kies een tank en vernietig alle tegenstanders op het slagveld. Door potjes te winnen verdien jij goud en zilver zodat jij je tank kan upgraden of nieuwe tanks kan aanschaffen. World of Tanks Blitz is nu verkrijgbaar voor iOS en verschijnt later ook voor Android-apparaten.

Wii Sports Club zal iedereen wel een belletje doen rinkelen. Het spel is namelijk een soort van vervolg op Wii Sports uit 2006. In de vijf sporten (Boksen, Golf, Tennis, Bowlen en Honkbal) kan jij het opnemen tegen de computer of vrienden om zo als beste uit de bus te komen. De game maakt op een aparte manier gebruik van de Wii U gamepad en de controllers. Tevens kan je nu ook online met andere mensen spelen.