Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 39

afleveringen

Soraya vliegt rond met een Kiwi, neemt het op tegen o.a. Ryu in Ultra Street Fighter IV en probeert Abe en zijn kornuiten te redden van de gehaktmolen. Veel kijkplezier!

In deze aflevering:

Ultra Street Fighter IV Kiwi Wonder Oddworld New N Tasty

Freshly Juiced Aflevering 39

Soraya gamet maar door. Deze week lokt ze meerdere gevechten uit in Ultra Street Figher IV. In deze uitbreiding – of losse game – verschijnen vijf nieuwe vechters op het strijdtoneel. Verder zijn er wat kleine aanpassingen doorgevoerd waardoor de gevechten nog spannender worden. Ultra is zowel als digitale uitbreiding als los spel verkrijgbaar voor de Xbox360, PlayStation 3 en PC.

In Kiwi Wonder: A Bird Dreams of a Flying Adventure ga je op avontuur met een Kiwi. In een soort van kloon van Flappy Bird moet je zover mogelijk proberen te komen zonder dood te gaan. Onderweg kom je niet enkel pilaren tegen, maar ook andere vijanden die je avontuur proberen te dwarsbomen.

Tot slot staat Soraya stil bij Oddworld: New ’n Tasty. In deze remake van de PlayStation klassieker uit 1997 moet jij Abe en zijn soortgenoten redden van de ondergang. Zijn ras is namelijk geselecteerd om de nieuwe ingrediënt te worden van een snack. Ongewapend moet jij stilletjes iedereen proberen te redden uit zowel de fabriek als de omgevingen daar omheen. Gaat dat lukken?