Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 41

afleveringen

In deze aflevering bezoekt Soraya het kasteel in Rogue Legacy, slaat ze een golfballetje in King of the Course en vliegt ze dromerig rond in Hohokum. Veel kijkplezier!

In deze aflevering:

Rogue Legacy King of the Course Hohokum

Freshly Juiced Aflevering 41

Soraya betreedt het kasteel van Rogue Legacy om vervolgens keer op keer dood te gaan. De vijanden zijn simpelweg te sterk voor haar. Maar dat is dan ook juist de intentie van de game. Door continue dood te gaan krijg je de mogelijkheid om steeds sterker te worden. Dit doe je door je nazaten van je fouten te laten leren. In combinatie met de 8Bit graphics is Rogue Legacy een verslavend spelletje waar je wel eens heel snel genoeg of nooit genoeg van krijgt.

Golfen is een populaire sport en dat weet Soraya maar al te goed. In de mobile game van deze week behandelt Soraya King of the Course. Dit golfspel is gemaakt door EA (Bekend van de “Tiger Woods” en “PGA Tour”-spellen) en dat beloofd veel goeds. Maar is Soraya het hier mee eens?

Tot slot gaat Soraya dromerig op reis in Hohokum. Dit spel is voorzien van kleurrijke beelden en een memorabele soundtrack. Maar wat is eigenlijk het doel van het spel? Soraya speelde het en velt haar oordeel.