Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 42

afleveringen

Soraya rent haar dierentuin in om haar Olifanten en Gorilla’s te verzorgen. Dit en nog veel meer is mogelijk in Zoo Tycoon. Dit spel verscheen vorig jaar voor de Xbox360 en PC, maar is nu met de Nederlandse release van de Xbox One ook verkrijgbaar op deze spelcomputer.

In deze aflevering:

Quantum Break Space Colors Zoo Tycoon

Freshly Juiced Aflevering 42

Soraya bezocht tijdens Gamescom 2014 de mediapresentatie van Microsoft. Hier kreeg ze o.a. de opkomende titel Quantum Break te zien. In deze Xbox One exclusive beschik jij als speler over de kracht om de tijd stil te zetten. In een wereld waar alles tijdelijk stil staat kan jij vervolgens puzzels oplossen en vijanden te lijf gaan. Maar wees gewaarschuwd! Een mega corporatie heeft een manier gevonden om niet beinvloed te worden door jouw tijdkrachten en doet er alles aan om je te stoppen.

Ondertussen woedt er een oorlog in de ruimte met Space Colors. In deze space-shooter voor Android en iOS bestuur jij een ruimteschip en neem jij het op tegen honderden andere ruimteschepen. Al schietend baan jij je van planeet naar planeet en heb je zelfs nog de tijd om tevens Astroïden te vernietigen. Dit kleurrijke spel wist Soraya weinig te boeien. Sterker nog, ze is er chagrijnig door geworden.

Tot slot duikt Soraya de wereld van dierentuinen in met Zoo Tycoon. Deze sim verscheen vorig jaar al op de Xbox360 en PC, maar is nu met de Nederlandse release van de Xbox One ook in Nederland beschikbaar op deze spelcomputer. Onderhoud je eigen dierentuin, breidt uit en neem de tijd om de dieren zelf te voederen met behulp van Kinect. Het is net echt.