Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 43

afleveringen

Soraya heeft alles uit haar handen landen vallen. De Sims 4 is namelijk uit. Tijd voor nieuwe soaps waar zij de regie over voert. Verder had ze ook nog even tijd om First Light te spelen en aan de slag te gaan met Back to Bed op haar mobiele telefoon.

In deze aflevering:

The Sims 4 Back to Bed Infamous First Light

Freshly Juiced Aflevering 43

De Sims, wie kent deze populaire gameserie niet? Na drie delen en tientallen uitbreidingen is het nu dan eindelijk tijd voor de vierde Sims. En daar gaat Soraya’s hart sneller van kloppen. Inmiddels heeft ze er al enkele uren in zitten en verteld ze deze week wat ze van het nieuwe deel vind.

Tussendoor heeft ze ook de tijd gehad om First Light te spelen. In deze stand-alone uitbreiding van inFamous: Second Son (PS4) krijg je een nieuw verhaal waarin je Fetch speelt. Via flashbacks verteld de game haar verhaal in gevangenschap en haar zoektocht naar haar broer. De uitbreiding is stand-alone. Dit betekent dat je de uitbreiding kan aanschaffen en spelen zonder dat je inFamous: Second Son hebt. Heb je dit spel wel, dan kan je op velen extra’s rekenen.

Tot slot bespreekt Soraya ook een mobile game. Deze week is dat de puzzelgame Back to Bed. Jij moet als Bob’s onbewust zijn Bob naar zijn bed loodsen. Hij is namelijk een slaapwandelaar en niet bewust van de velen gevaren die op de loer liggen.

Veel kijkplezier.