Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 44

afleveringen

Soraya bespreekt deze aflevering de meest gehypte game van 2015, daalt opnieuw af richting Rapture in de iOS-versie van Bioshock en danst erop los in Dance Central Spotlight, de eerste dansgame op de Xbox One.

In deze aflevering:

Destiny Bioshock Dance Central Spotlight

Freshly Juiced Aflevering 44

Na lang wachten is het dan eindelijk zover. Destiny is verschenen op de PlayStation 3, 4, Xbox360 en Xbox One. In dit epische ruimte-avontuur vertolk jij met velen andere de rol van een Guardian. Het is aan jou en je "losgenoten" om de wereld en mensheid te behoeden van totale vernietiging en de mysterie op te lossen van de Traveller, een mysterieuze bol die boven de laatste stad op Aarde hangt. Soraya speelde eerder de Alpha en de Beta, vandaag gaat ze aan de slag met de winkelversie.

De mobile game van deze week is Bioshock. Dit spel is namelijk richting iOS geport. Dit betekent dat je deze klassieker nu ook op je iPhone, iPad of iPod Touch kan spelen. Maar is deze port goed?

Tot slot kan er weer gedanst worden. Dance Central Spotlight is de vierde game in deze dansserie en de eerste op de Xbox One. In tegenstelling tot de vorige edities kan je deze versie voor nog geen 10 Euro downloaden uit de Xbox Store, om vervolgens naar vrij inzicht nieuwe nummers te kopen die jij leuk vind.