Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 45

afleveringen

Soraya stapt voor het eerst in haar leven in de wereld van Minecraft. Dit niet zonder gevolgen. Verder slaat ze er deze week op los in Hyrule Warriors en stuurt ze troepen aan in Star Wars Commander. Veel kijkplezier!

In deze aflevering:

Hyrule Warriors Star Wars: Commander Minecraft

Freshly Juiced Aflevering 45

Een nieuwe week met wederom drie nieuw games en een zooi bloopers. Soraya steekt van wal met Hyrule Warriors. In dit spel speel je o.a. als Link en neem je het op tegen honderden tegenstanders. De game is hierdoor een aparte mix van alles wat je kent uit de Zelda-spellen en de “Dynasty Warriors”-gameserie. Het is dan ook alles behalve een nieuw Zelda avontuur. En dat minder vervelend dan dat klinkt, of toch wel? Soraya ging op onderzoek uit.

In de mobile game van deze week vliegt Soraya richting het Star Wars universum. In Star Wars Commander commandeer je de troepen van de Rebellen of de Empire. Het is aan jou om korte metten te maken met de tegenpartij. Een verfrissende strategie game die menig Star Wars hart sneller zal laten kloppen.

Tot slot stapt Soraya voor het eerst in haar leven in de wereld van Minecraft. Ze had het spel nog nooit gespeeld. Haar avontuur in deze pixelachtige wereld is haar niet in de koude kleren gaan zitten. Nu is ze er op verzot.