Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 48

afleveringen

Soraya is helemaal in haar nopjes. Niet alleen bespreekt ze de Pokemon TCG voor op de iPad, maar ook Super Smash Bros. op de 3DS en scheurt ze ook nog eens rond in de snelle bolides van Forza Horizon 2.

In deze aflevering:

Forza Horizon 2 Pokemon Trading Card Game Super Smash Bros 3DS

Freshly Juiced Aflevering 48

Achtenviertig afleveringen verder en er lijkt maar geen einde te komen aan de gamebesprekingen van Soraya. Deze week scheurt ze eerst rond met snelle racemonsters in de Xbox-exclusive Forza Horizon 2. In deze openwereld racegame bepaal jij zelf waar je naar toe gaat aan de Franse riviera en kies jij zelf wanneer en wat voor races je wilt houden. Het spel verschijnt exclusief op zowel de Xbox360 als Xbox One. Soraya bespreekt de Xbox One-versie.

Voor de mobile game stond Soraya erop dat we Pokemon TGC zouden behandelen. Deze kaartgame mag wellicht alleen speelbaar zijn op de iPad, maar het vertaald wel het gevoel van het traditionele spel waar je met fysieke kaarten aan de slag gaat. De moeite waard dus en zeker voor de liefhebbers van het inmiddels over populaire Hearthstone.

Tot slot is na lang wachten dan eindelijk Super Smash Bros. verschenen op de 3DS. Dit is de eerste keer dat deze populaire fighter ook op de handheld van Nintendo verschijnt. Je kan maar liefst uit 49 personages selecteren om vervolgens andere bekende game-personages te lijf te gaan. De 3DS versie is inmiddels uit, begin december verschijnt de grote versie op de Wii U. En ook deze zal Soraya bespreken.