Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 50

afleveringen

Soraya stapt de duistere wereld van Mordor binnen in Middle-Earth: Shadow of Mordor, gaat op avontuur in het uit Nederland afkomstige Castaway Paradise op haar mobiel en gaat op het dievenpad in de next-gen versie van Sleeping Dogs.

In deze aflevering:

Middle Earth Shadow of Mordor Castaway Paradise Sleeping Dogs Definitive Edition

Freshly Juiced Aflevering 50

Soraya is aan het aftellen, Freshly Juiced bestaat bijna een jaar. In deze 50e aflevering stapt ze de duistere wereld binnen van Mordor. Middle-Earth: Shadow of Mordor is niet zomaar een “Lord of the Rings”-game. De game speelt zich namelijk af tussen de gebeurtenissen in The Hobbit en The Lord of the Rings. Als Ranger moet jij Mordor onveilig maken en honderden, zo niet duizenden, Orcs omleggen.

De vrolijkheid deze week komt in de vorm van Castaway Paradise. Deze in Nederland gemaakte game voor iOS heeft veel weg van Animal Crossing. En of dat goed of slecht is, dat is de vraag die Soraya vooral probeert te beantwoorden.

Tot slot bespreekt Soraya Sleeping Dogs: Definitive Edition. Deze editie van de “Aziatische Grand Theft Auto” is een opgepoetste versie voor de Xbox One en PlayStation 4. Soraya gaat het origineel uit 2012 nog nooit gespeeld en gaat op onderzoek uit. Wat zijn haar bevindingen?

Veel kijkplezier!