Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 51

afleveringen

In deze laatste aflevering van het eerste jaargang Freshly Juiced bespreekt Soraya niet alleen The Evil Within, maar ook The Vanishing of Ethan Carter en Borderlands: The Pre-Sequel! Veel kijkplezier!

In deze aflevering:

The Evil Within The Vanishing of Ethan Carter Borderlands The Pre Sequel

Freshly Juiced Aflevering 51

Soraya is dol op horror survival games en The Evil Within is hier geen uitzondering op. The Evil Within is een survival horrorgame van game ontwikkelaar Shinji Mikami. Deze Japanse grootmeester was in het verleden verantwoordelijk voor de Resident Evil-serie, met deel vier als absoluut hoogtepunt. The Evil Within neemt je mee naar de verzonnen stad Krimson City, waar we kennismaken met detective Sebastian Castellanos.

Ondertussen blijven we voor de tweede game ook in de rol van detective. In The Vanishing of Ethan Carter maken we kennis met detective Paul Prospero. Aan het begin van het spel krijgt hij een brief van een jongentje genaamd Ethan Carter, die op zijn minst verontrustend is te noemen. Het is zelfs zo dat Paul besluit af te reizen naar het dorpje waar Ethan woont om zelf poolshoogte te nemen. Daarbij heeft hij zichzelf ook voorgenomen dat zijn onderzoek naar Ethan ook zijn laatste klus als detective zal zijn.

Tot slot keert Borderlands terug met een nieuw deel genaamd The Pre-Sequel! De game us het derde deel in de Borderlands-serie, maar speelt zich qua verhaal af tussen deel één en twee. Hierdoor kom je een aantal personages uit beide delen tegen, maar dan in een iets andere hoedanigheid. Een goed voorbeeld hiervan is Handsome Jack. In deel twee nog de ultieme badguy, nu een personage waar je je leven voor wilt wagen.