Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 64

afleveringen

Soraya gaat met haar mobiele telefoon op avontuur met Emmet in The LEGO Movie Videogame en speelt een horrorgame die bijna net zo oud is dat zij is. Namelijk Resident Evil.

In deze aflevering:

The LEGO Movie Videogame Resident Evil HD Remaster

Freshly Juiced Aflevering 64

Everything is Awesome! Althans… dat schreeuwde Soraya uit bij start van de opnames van deze aflevering. Ze was weer helemaal in haar nopjes met een nieuwe LEGO game. En wat voor een! The LEGO Movie Videogame verscheen ruim een jaar geleden op de consoles en PC maar heeft nu ook zijn weg gevonden naar mobiele telefoons en tablets. Soraya ging op onderzoek uit en bespreekt haar mening over de game.

Maar dat is nog niet alles. Na al het gepuzzel met LEGO-steentjes besloot ze eveneens Resident Evil te spelen. Dit is haar ontgroening in de populairste horror-reeks ooit. Ze heeft namelijk nog nooit een Resident Evil gespeeld. En wat is er dan beter om het allereerste deel te spelen uit 1996? Ze was zelf amper een paar jaar oud toen deze game uit kwam dus misschien is het even wennen voor haar. Games hadden tenslotte een totaal ander tempo toen.

Veel kijkplezier!