Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 68

afleveringen

Deze week gaat Soraya op monsterjacht en pakt ze haar snowboard erbij om al glijdend lama's aan te tikken op een hele lange piste.

In deze aflevering:

Evolve Altos Adventure

Freshly Juiced Aflevering 68

In deze aflevering jaagt Soraya als Hunter op een monster om vervolgens zelf als monster opgejaagd te worden. Dit doet ze in de 4vs1 shooter Evolve. Samen spelen is van belang in dit spel om het monster te verslaan terwijl jij als monster juist zo snel mogelijk om evolueren om korte metten te maken met het team dat op je jaagt. Wie je speelt is geheel aan jou. Kies je om één van de vier Hunters zijn of ben jij het monster?

In de mobile game Alto's Adventure lopen de gemoederen minder hoog op. Al snowboardend daal jij van een berg af in deze end-less runner. Onderweg ontwijk je obstakels, spring je over ravijnen heen en verzamel je muntstukken. Ondertussen geef je nog extra sier aan je afdaling door succesvol stunts te volbrengen om vervolgens je verzamelde goud en punten om te wisselen voor nieuwe power-ups.

Maar uiteindellijk blijft vanzelfsprekend de vraag; wat vindt Soraya van deze game? Kom dit nu te weten door deze gloednieuwe aflevering van Freshly Juiced te kijken. Veel kijkplezier!