Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 88

afleveringen

Soraya beleeft deze week een nostalgische trip in Rare Replay en probeert te koken in Cooking Mama: Let's Cook. Veel kijk plezier!

In deze aflevering:

Rare Replay Cooking Mama Lets Cook

Freshly Juiced Aflevering 88

Soraya beleeft deze week een nostalgische trip in Rare Replay en probeert te koken in Cooking Mama: Let's Cook.

Niet keukenprinsesjes opgelet, het is namelijk hoog tijd om te leren koken met Cooking Mama. Koken met mama is heel makkelijk. Je kiest een maaltijd, welke je in stappen gaat bereiden. Het bereiden is nog makkelijker dan naar de mcdonalds toe rijden. Het spel geeft je namelijk aanwijzingen over welke kant je op moet vegen want dat is het enige dat er van je verwacht wordt. Met een simpele swipe tik je een ei kapot, en door een rondje te maken zorg je ervoor dat er niets aanbrand in de pan.

Verder bestaat de studio Rare 30 jaar en om deze reden heeft Microsoft besloten dit te vieren door 30 games uit te geven onder de paraplu 'Rare Replay'. Met Rare Replay heb jij de mogelijkheid om 30 games van Rare terug te spelen op je Xbox One. De games die je kan spelen zijn tussen 1983 en 2008 uitgegeven. Dit zijn onder andere Jetpac, Conker's Bad Fur Day, Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts, Sabre Wulf en Battletoads Arcade.

Veel kijkplezier!