Soraya streamt nu live op Twitch.tv: -

Freshly Juiced Aflevering 89

afleveringen

Soraya probeert deze week te overleven in de PlayStation-game Until Dawn en de mobiele versie van Don't Starve.

In deze aflevering:

Until Dawn Dont Starve Pocket Edition

Freshly Juiced Aflevering 89

Soraya probeert deze week te overleven in de PlayStation-game Until Dawn en de mobiele versie van Don't Starve.

Ben je klaar voor een interactief drama survival horror game? Maak dan je borst maar nat voor Until Dawn. Het spel zet in de eerste minuten gelijk de toon want wanneer Hannah en Beth met hun vrienden op vakantie gaan vallen ze na een wilde achtervolging van een klif. dood. Een jaar later gaan de vrienden toch weer samen op vakantie naar dezelfde plek, een beetje morbide maar het gebeurt. Waar ze erachter komen dat hetgeen dat de tweeling achtervolgde en doodde nu ook achter hen aan zit. Het unieke aan Until Dawn is het Butterfly Effect,elke keuze die je maakt is belangrijk en heefteffect op je spel. Wanneer er bijna iets belangrijks gebeurt, kan je een totem vinden. De totems geven je een kijkje in de toekomst waardoor je al een klein beetje weet dat je binnen ene paar minuten fucked bent.

Mocht je nou even willen ontspannen van alle horror en je hebt de playstation camera? dan kan je jezelf uitlachen en zien hoe je schrok tijdens jumpscares in de game. Until Dawn is exclusief voor PlayStation 4

In don't Starve speel jij een geleerde die zichzelf door een mislukt experiment naar een land toe zappt en daar moet zien te overleven. Dit klinkt wellicht wat makkelijk maar je hebt helemaal niks en je moet alles dus nog bouwen en uitvinden. Daarnaast krijg je natuurlijk honger, moet je je druk maken om je gezondheid en wordt je langzaamaan gek. En of dit al nog niet genoeg was ben je ook nog eens in een land terecht gekomen waarin je door de dieren niet als een Disney Princes wordt gezien maar als een lekker stukje vlees dat ze willen doodvermoorden. Om te overleven moet je het land door trekken op zoek naar spullen en eten en laten we vooral niet vergeten dat winter is coming dus je moet je voorbereiden.

Don't Starve heb ik gespeeld op de iPad maar je kan het ook spelen via Steam, Ps 4, PS Vita, en de Wii U.’

Veel kijkplezier!